Retourbeleid

RETOURBELEID/HERROEPINGSRECHT

(onderdeel van onze verkoopvoorwaarden)

10. U heeft de mogelijkheid elke order uiterlijk 14 dagen na ontvangst te retourneren. Verzegelde/gesealde artikelen uitsluitend in de originele complete verpakking. 

U dient de retourlevering van tevoren en binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden. U krijgt dan van ons een retournummer, dat u op de verpakking te vermelden.  tevens dient u een kopie van de factuur bij te sluiten en uw bankrekeningnummer hierop te vermelden. U ontvangt dan het volledige aankoopbedrag binnen 14 dagen op het door u opgegeven rekeningnummer.

Retourzending voor uw rekening en risico, tenzij de retourzending artikelen betreft die wij verkeerd geleverd hebben of die defect zijn. In dat geval vergoeden wij de zending per normale post (ons verzendrisico) voor zendingen  tot een waarde van 50 Euro en aangetekende/track&trace verzending voor duurdere retouren.  

11. Indien wij onjuiste of defecte artikelen hebben geleverd verzorgen we een vervangende levering en zijn uw retourkosten als boven  voor onze rekening. 

Indien het artikel speciaal voor u besteld wordt (verzoeken buiten de webshop om), worden u ook de daarvoor gemaakte kosten bij retournering in rekening gebracht. Goederen dienen te worden geretourneerd in de originele, onbeschadigde verpakking. Artikelen die in verzegelde verpakking zijn verzonden, zoals huisjes, LEGO dozen  en CD-ROMS worden uitsluitend in verzegelde verpakking teruggenomen. Wij adviseren kostbare goederen uitsluitend aangetekend te verzenden.

11a. Retourneren onder herroepingsrecht altijd in de originele, onbeschadigde verpakking en bij nieuwe artikelen zonder enige gebruikssporen. Bij gebruikte artikelen in de staat waarin ze door ons verzonden zijn.

11b. Te retourneren artrikelen altijd zodanig verpakken dat er geen schade door transport kan ontstaan.

11c. Retouradres is:

Erik Boeré

Julianastraat 96

2405 CJ Alphen a/d Rijn.

Afwikkeling retouren binnen 14 dagen.